Műteni kell a megvert magyar futballistát

HírKlikk 2020. augusztus 9. 09:15 2020. aug. 9. 09:15

Amint arról a sajtóhírekből már értesülhettünk, több arccsontja eltörött Busai Attilának, amikor egy ferencvárosi szórakozóhelyen támadtak rá ismeretlenek. Kiderült, hogy Busai Attila, az MTK, a Ferencváros és a DVTK korábbi labdarúgója súlyos sérüléseket szenvedett abban a verekedésben, amely szerdán este zajlott le egy budapesti szórakozóhelyen. A játékost meg kell operálni.

A Népszava idézi a Blikk által megszólaltatott egyik szemtanút, aki szerint, pillanatokon belül robbant ki és durvult el a konfliktus. Többen is ütötték a focistát, akinek szeme ijesztően bedagadt, láthatóan megsérült.  

A bulvárlap információi alapján, Busainak három helyen eltört az arccsontja, meg kell operálni. Jó darabig aligha futballozhat, ami azért is fájó lehet számára, mert jelenleg nincs csapata – a közelmúltban egy svédországi szerződése hiúsult meg. 

A történtek miatt, a rendőrség is nyomoz: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint, 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztató centrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett” – írták.