Szujó Zoltán elbúcsúzott az F1-es nézőktől

HírKlikk 2019. május 11. 14:28 2019. máj. 11. 14:28

Az M4 kommentátorstábja ezen a hétvégén a helyszínről közvetíti a Spanyol Nagydíjat a magyar nézőknek, a barcelonai versenyen pedig elég váratlanul érkezett az alábbi, Instagramon közölt bejelentés Szujó Zoltántól.

"Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek - írta Szujó az Instagramján.

Pénteken még Szujó ült a kommentátorfülkében, a szombati szabadedzés alatt azonban már a bokszutcai riporter, Ujvári Máté köszöntötte a nézőket Wéber Gábor mellől.

Annyit lehet tudni, hogy a hétvége során volt némi fennakadás az M4 Sport helyszíni közvetítésében: pénteken hangproblémák adódtak az edzés alatt, amit követően a stáb váratlanul távozott a helyszínről.

FRISS!

 Az MTVA közleményt adott ki, mely szerint a sportriporter-kommentátor súlyosan megszegte a szerződésében vállaltakat, ezért a közmédia úgy döntött, hogy kényszerűségből felbontja a műsorvezető cégével kötött kontraktust.

A történtek miatt az MTVA a jövőben nem Szujó Zoltánnal képzeli el a Formula-1-es műsorok közvetítését. A közmédia sok sikert kíván a műsorvezetőnek a szakmai és a magánéletében - áll a közleményben.

Forrás: Hírklikk