Az év legnagyobb hallgatói bulija- nem csak hallgatóknak!

HírKlikk 2019. július 9. 14:39 2019. júl. 9. 14:39

A Fishing on Orfű, a VOLT és a Balaton SOUND után a héten elstartol - már évek óta állandó helyszínen - a Velencei tó partján az EFOTT.

Egyetemisták és főiskolások érkeznek az ország különböző pontjairól, hogy együtt szórakozzanak, ismerkedjenek és nem utolsó sorban sportoljanak, valamint programokon vegyenek részt.

Mondhatni az ország talán legsportosabb fesztiváljáról van szó, hiszen a megszokott programok mellett itt helyet kapnak olyan egyedi lehetőségek, mint a lézerharc, wakeboard, sportlövészet, de a szokványos sportolásra is van lehetőség, mint a strandröplabda, vagy épp a kézilabda.

Fesztivál viszonylatban egy olcsó rendezvényről beszélhetünk, sőt rengeteg kedvezménnyel és akcióval várják az idelátogatókat, például.: egy korsó sör áráért 6dl sört kapunk.

A fesztiválon lehetőség van rengeteg csapatjátékra, így akár az egyetemi közösségeket is lehet fejleszteni: sőt, kifejezetten erre van a -1. nap, melyre eddig még nem volt példa:

A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén szeretnénk ehhez olyan programokkal is hozzájárulni, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A -1., azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a 0. nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Más fesztiválokkal ellentétben az EFOTT a kis kedvenceket is szeretettel látja, úgyhogy a négylábúak is készülhetnek egy felejthetetlen tóparti élményre. Idei fő fellépő Rita Ora, Scooter, Borgore, Tujamo, Gianluca Vacchi, de itt is fellépnek a legendás magyar zenekarok, mint a Tankcsapda, vagy a Halott Pénz. 

Forrás: Hírklikk