Havas Henrik fiát csoportosan elkövetett garázdasággal vádolták

HírKlikk 2019. február 10. 10:35 2019. feb. 10. 10:35

Havas Henrik életének legkeserűbb pontja a fiával való kapcsolata: a műsorvezető nagyon haragszik a gyermekére.

Havas Henrik a fiával való viszonyáról nem szeret beszélni. Most mégis kivételt tett és a Best magazinnak elárulta, egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

Havas Henrik fiát 2008 márciusában egy focimeccs után csoportosan elkövetett garázdasággal vádolták meg. Majd felesége, két gyermekének édesanyja meghalt, a két kislányt pedig gyámság alá helyezték, nem ő nevelte őket.

„Haragszom rá, nagyon haragszom, nincs sok közünk egymáshoz... Leegyszerűsítve azt mondhatnám, nem tartom a kapcsolatot vele.Haragszom rá sok mindenért, nehezen bocsátok meg bizonyos dolgokat. Ettől függetlenül a karácsonyt nálunk töltötte a családdal. Én mentem el érte, én hoztam ki autóval Kisorosziba. Sok mindent átbeszélhettünk volna, ám nem került rá sor. A távolság megmaradt közöttünk, számomra nagyon fájdalmas, hogy a két gyereke,a két lányunokám egyre kevésbé kíváncsi rám, hónapok óta nem láttam őket, és aligha maguktól nem keresnek. Kemény ember vagyok, mindig kitartottam az elveim mellett, és ha egyszer meghozok egy döntést, abból nem engedek. A fiamat a közelmúltban elküldték a munkahelyéről, tudom, hogy nem könnyű az élete, ám ez sem változtat kettőnk kapcsolatán...” 

Forrás: BEST