Juventus, 2019-ben is

HírKlikk 2019. január 22. 19:42 2019. jan. 22. 19:42

Új év, új élet, szokták mondani, de nem a Juventus szurkolók! Az olasz csapat hívei ugyanolyan elszántsággal támogatják majd kedvenceiket idén is, mint ahogy 2018-ban tették. Fontos meccsek következnek úgy, mint a Bajnokok Ligájában vagy az olasz bajnokságban, bár ez szinte minden összecsapásról elmondható a méltán nagynevű Seria A-ban.

Izgalomból és szurkolásból, örömből és feszültségből tehát idén sem lesz hiány. A Football Fanshopnak köszönhetően pedig juventusos kabalákból, kiegészítőkből, mezekből és egyéb ruházatból sem. Így minden vérbeli Juventus drukker teljes díszben feszíthet majd a TV előtt vagy akár a stadionban!  

A szezon második fele

Bár a mindennapi életben valóban új év kezdődött, a futballisták és a szurkolók számára nem a sima, sokkal inkább a meccsnaptár a mérvadó. Nem is igazán a 2019-es év meglepetéseire készülünk tehát, hanem a 2018/2019-es szezon második felére vagyunk kíváncsiak, amikor is sok minden eldől, mint minden tavasszal a sport világában. De más lesz-e vajon ez a tavasz, mint az eddigiek?

A juventusosok egy részről remélhetik, hogy nem, hiszen a riválisok az elmúlt 7 évben egyszer sem tudták megszerezni előlük a bajnoki trófeát, ez pedig már önmagában olasz rekord. A folytatásra jó esélye van a jelenleg is a tabella élén tartózkodó csapatnak, akik jócskán elhúztak már a jelenlegi második Napolitól.  Nagyobb izgalmakat tartogathat ezzel szemben a BL, ‘melyben a szintén patinás Atletico Madridon keresztül vezethet csak az út, a hőn áhított trófeáig. A győzelem utoljára 96-ban sikerült, azóta többször is a döntőig menetelt a Juve. Kérdés, ezúttal eljuthatnak-e a végső győzelemig? Szerezd be juventusos naptárad és írd bele már most a sorsdöntő mérkőzések időpontját!

Ronaldo Juventus színekben

Talán Cristiano Ronaldo érkezése meghozhatja a Juventusnak idén az áttörést? A portugál világklasszis eddig 25 meccsen 15 gólnál jár a Juventus színeiben, igaz ebből mindössze egyet szerzett Bajnokok Ligája mérkőzésen. A Juve 2015-ben és 2017-ben is döntőt játszhatott a legrangosabb európai kupasorozatban, azonban egyik alkalommal sem tudtak egynél több gólt szerezni. Legutóbb, a Reál Madrid ellen éppen Ronaldo duplája döntötte el a meccset, akkor még az ellenfél javára. Nem kérdés tehát, hogy nem csak az oda vezető úton, de a döntőben is kulcsszerepe lesz az új igazolásnak, akinek, ha győzelemhez akarja segíteni csapatát, az eddiginél többet kell majd magára vállalnia a BL-ben. Talán a legtöbb Juventus szurkoló egyetért abban, hogy ha az ötszörös aranylabdás klasszissal végre felülhet Európa trónjára a csapat, akkor megérte több, mint 100 millió eurót költeni rá.

Egy csapat, sok millió szurkoló

A siker persze nem csak egy, sőt, nem is csak 11 emberen múlik. Bár Mandzukic, Dybala, Emre Can és még jó pár játékos személyében találhatunk a csapatban nagy neveket Ronaldon kívül, a siker kulcsa mégis a Juventus egysége, a csapatjáték lehet. A játék, aminek köszönhetően emberek milliói szerettek bele a klubba a világ minden részén. Bárhol is járunk, akár Európában, akár azon kívül, mindenhol belefuthatunk Juventus felszerelést viselő nőkbe, férfiakba és gyerekekbe egyaránt. A csapat drukkerei elszántan szurkolnak kedvenceiknek attól függetlenül, hogy ezt Torinóban, a Juventus Arénában, vagy otthonukban a TV előtt, esetleg szintén juvés barátaikkal teszik. Kapd fel tehát te is kedvenc Juventus cuccaid és hívd át a haverokat, nézzétek együtt a hétvégi meccset!

Forrás: Hírklikk