14 év után visszatér a Győzike Show

HírKlikk 2024. április 23. 11:20 2024. ápr. 23. 11:20

Az év nagy televíziós meglepetése: ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár család mindennapjait: a Blikk információi szerint ugyanis tizennégy év után az RTL helyett a TV2-n újraindul a Győzike Show.

A Győzike Show 2005-2010-ig volt látható heti rendszerességgel az RTL-en, most pedig – a Blikk információi szerint – újra visszatér, ám ezúttal a TV2-n. A lap kereste a témában Gáspár Győzőt, ám nem szeretett volna nyilatkozni, de a csatorna megerősítette az értesüléseket.

– A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben – állt a közleményükben.

Egy, a csatornához közeli forrás, további részleteket árult el a visszatérő műsor kapcsán.

– A TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna – fogalmazott az informátor.

Forrás: Blikk