Megölelte, majd kidobta a Ripost munkatársait Törőcsik Mari

2018. november 23. 09:43

Tö­rő­csik Mari ve­lemi ott­ho­nában fo­gadta a Ri­post mun­ka­tár­sait, akik 83. születésnapján akarták felköszönteni a művésznőt.

Fotó: szinház.hu.

Törőcsik Mari 83 éves lett, és bár állandó ápolásra szorul otthonában ünnepelhette a születésnapját. Itt látogatták meg a Ripost munkatársai, akiket szeretettel fogadott, de azt mondta nekik:

„Jöjjenek, megölelem magukat, aztán ki lesznek dobva!”

Mindezt azzal indokolta, hogy a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszky Attilát várja, aki szintén a köszöntésére érkezik.

„Ha ennyien szeretnek és emlékeznek még rám, akkor én boldog vagyok, és nem küldök el senkit, aki szeretne felköszönteni. Nagyon sokan vannak, és ez tényleg boldoggá tesz engem. Köszönöm mindenkinek ezt a szeretetet. A születésnapomon sokat gondolok azokra, akik egykor velem voltak ezen a napon. Mára szinte teljesen egyedül maradtam, de ez az élet rendje, még ha oly szomorú is. Ilyenkor sokkal többet gondolok Maár Gyulára, akivel a születésnapom körül mindig elutaztunk ide Velembe, hogy három-négy napot kettesben töltsünk. Jó érzés rá gondolni, de közben fájdalmas is”.

Forrás: ripost.hu