Miért fizessek többet egy biztonsági ajtóért?

HírKlikk 2019. szeptember 20. 13:01 2019. szept. 20. 13:01

A lakás felújításánál eljön a pillanat, amikor az ember a nyílászárók és ezzel együtt a bejárat ajtó cseréjét is napirendre tűzi. Ilyenkor sok szempontot érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy a megfelelő ajtót tudjuk kiválasztani.

Az egyik fő szempont a biztonság. Egy panellakásban is szükséges a betörés elleni védelem. Ha a mi ajtónk a lépcsőházban a gyenge láncszem, akkor biztos hozzánk jönnek be a „hívatlan vendégek”. 

Ezt senki sem szeretné, ezért ajtócsere esetén mindenképpen érdemes átgondolni, hogy milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy biztonsági ajtóra történő cserének. Vegyük át a legfontosabb nézőpontokat, hogy kellően át tudjuk gondolni a választást.

Milyen szempontokon menjünk végig a biztonsági ajtó választásakor?

Minőség és minősítés: Legyen meg a megfelelő minősítése (MABISZ és EU), ez garantálhatja számunkra a megfelelő minőséget. Az acéltüske valóban acélból legyen, ami a biztonságot növeli

Szigetelés: Ha már lecseréljük az ajtót, akkor ne fűtsük tovább a lépcsőházat, és az se baj, ha a lépcsőházi zajokat és szagokat is kint tudhatjuk az ajtócsere után.

Praktikumok: Kényelmi funkciókkal is növelhetjük a komfortérzetet. Beépített csengő, halszemoptikás kitekintő, hogy valóban lássuk, ki áll az ajtó előtt, LED világítás a kilincsen, hogy sötétben is megtaláljuk a zárat.

Szépség: Nem ez a legfontosabb természetesen, de egy új ajtó lehet a lakás dísze. Ezért fontos, hogy a fenti szempontok mellett jól is nézzen ki, ezzel is emelve lakásunk értékét.

A HiSec biztonsági ajtók ezeknek a kritériumoknak mind megfelelnek. 

Mivel jár egy HiSec biztonsági ajtó csere: 

Felfordulás? Nem jár felfordulással, hiszen szakembert is biztosítanak a beépítéshez, akik fel is takarítanak maguk után. Egy nap alatt elvégzik a munkát.

Drágább? Igen, egy egyszerű hagyományos ajtónál mindenképpen. De ha megvéd a betörés ellen, és az értékeket nem viheti el senki, az szinte megfizethetetlen. A biztonsági ajtó viszont megfizethető.

Sokat kell várni megrendelés esetén? Nem, akár azonnal készletről elérhetőek a termékek. Ha bemutatóteremben megnézte vagy online megtervezte a biztonsági ajtót, már rendelheti is, és csak várni kell a beépítésre, hogy a szakember időpontot egyeztessen Önnel.

Meghibásodás esetén mit tehet? Él a garancia adta lehetőségekkel, hiszen a biztonsági ajtókra szakember által beépítve 5 év garanciát adnak. 

Többé nem kérdés, hogy a biztonsági ajtó megéri a felárat. A megfelelő biztonsági ajtó választása esetén hátránnyal sem találkozhatunk. Válasszon Ön is biztonsági ajtót lakásába, hogy értéktárgyait biztonságba tudhassa.