Romokban hever Cserháti Zsuzsa sírja

HírKlikk 2019. április 23. 09:15 2019. ápr. 23. 09:15

Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa elkorhadt fejfáját időről időre visszaszúrja a földbe, és az elhanyagolt nyughelyet megszabadítja a gaztól.

Horányi Julit két színész – Märcz Fruzsina és Ágoston Péter – közreműködésével, Dénes Viktor rendezésében a napokban az Orfeum színpadára vitte a Cserháti élete és dalai ihlette vacsoraszínházi előadást.

A X-Faktorból ismert énekesnő saját ötlettől vezérelve, hófehér szerelésben, Cserháti legendás vörös rózsájával a nyakában, platinaszőke fürtökkel a legismertebb slágereket énekeli, miközben a színészek elbeszélik az elhunyt művésznő életének szomorú eseményeit.

A produkcióban Juliék megjelenítik az énekesnő fiát, Szirtes Krisztiánt, Bradányi Iván szöveg­írót és Horváth Charlie-t, Cserháti egyik legjobb barátját is.

A Bors az előadással kapcsolatban megkereste Charlie-t.

– Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat – csattant fel az énekes. – Őszintén mondom, felejtsük el ezt a Cserháti-történetet úgy, ahogy van! Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az embe­rek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint. Három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én. Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte. Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik – bosszankodott a zenész, akinek az, hogy őt is bevonták a darabba, kicsit sem melengette meg a szívét.

– Abszolút nem érdekel, hogy engem színpadra visznek. Ugyanis se Cserháti Zsuzsát, se engem nem fognak tudni eljátszani. Lehetetlen – mondta Charlie.

Forrás: Bors