Hogy működnek az automata kutya- és macska-etetők?

HírKlikk 2020. szeptember 16. 18:03 2020. szept. 16. 18:03

A kutya az ember legjobb barátja, tartja a mondás. Akinek van valamilyen házi kedvence, az tudja, mennyire az életünk részévé tudnak válni ezek a négy lábon járó kis csodák, legyen szó kutyáról, vagy macskáról. A kisállattartók egész biztos tisztában vannak azzal, hogy az étkezés mennyire központi helyet foglal el kedvencük életében, sokszor szinte óramű pontossággal tudják nekünk jelezni, hogy itt a reggeli, vagy a vacsora ideje. Sajnálatos módon, azonban az embernek munkába kell mennie, még ha szíve szerint egész nap otthon maradna a kutyusával vagy a cicájával, és így nem tudja mindig időben odaadni az ételt neki.

Abban az esetben, ha te is hajlamos vagy azon aggódni, hogy mi történik, ha nem érsz haza időben az etetésre, most mutatunk egy remek megoldást! Egy automata kutya és macska étel adagolóval már előre be lehet állítani, hogy naponta hányszor és mekkora adaghoz jusson a kedvenced. Nem szükséges napi szinten töltögetni ezt az adagolót, elég körülbelül havonta egyszer-kétszer belerakni a tápot – hála extra nagy tartályának –, beállítani az időt, valamint a mennyiséget, és már nyugodtak is lehetünk afelől, hogy kedvencünk nem marad éhen, míg mi mondjuk, a dugóban ülünk.

Hol lehet beszerezni otthonra egy automata kutya- és macska-etetőt? A linkelt oldalon most nem csak egyszerűen meg tudod majd rendelni, de ráadásul nagyon kedvező áron! Az itt található automatikus adagoló rendkívül egyszerűen és gyorsan beprogramozható az LCD kijelzőjének hála, amelyen 1-től 12-ig állítható adagot tudunk majd előre beállítani, attól függően, hogy mekkora méretű a kutyánk, vagy a macskánk. Az 5,5 L-es tartályának köszönhetően, valóban ritkán szükséges majd újra tölteni, mivel akár 3 kg száraz tápot is bele lehet egyszerre önteni. A működéshez pedig mindössze három darab elem kell majd, így igazán takarékos megoldásként lehet rá tekinteni.

Felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél te is otthonra egy ilyen automatikus etetőt a kis kedvenced számára? Akkor mindenképp keresd fel a Ballvin webruházat, ahol most akciós áron tudod majd beszerezni ezt a praktikus szerkezetet. A rendelés után, nem is kell majd sokat várni, hiszen rendkívül gyors szállítást ígérnek, akár egy-három munkanapon belül megkaphatod majd a csomagodat.  Amennyiben lesz egy ilyen adagolója a kutyusodnak vagy a cicádnak, többé nem érsz haza arra, hogy kedvenced éhesen és türelmetlenül vár téged. Hidd el, a kis állatod gyorsan meg fogja tanulni, hogy mikor fogja megkapni a vacsoráját vagy épp a reggelijét ettől a géptől, és szoros „barátság” fog kialakulni közöttük.