Meccs közben verekedett össze a kenderesi csapat játékosa a karbantartóval

HírKlikk 2023. szeptember 29. 11:30 2023. szept. 29. 11:30

Összeverekedett egymással a kenderesiek egyik játékosa, illetve a hazai csapat karbantartója a Kenderes–Lurkó Focimánia labdarúgó-mérkőzésen.

A szoljon.hu beszámolója szerint a hétvégi Kenderes–Lurkó Focimánia Jász-Nagykun-Szolnok vármegye I.-es labdarúgó mérkőzés második félidejében Túri János, a hazai csapat ezermestere – és korábbi játékosa – perceken keresztül folyamatosan csúnya szavakkal ócsárolta a kenderesiek játékosát, Lólé Ferencet. Ő egy ideig tűrte a szidalmakat, majd heves verbális vita alakult ki köztük, egy bizonyos ponton azonban elszakadt a cérna a 32 éves játékosnál.

Ekkor lejött a pályáról, a karbantartó pedig a korláton belülre lépett és elkezdték egymást ütni. A játékvezetői jelentés alapján nagyjából két percig tartott a verekedés, mire 5-8 embernek sikerült leszednie Lólét Túriról. A játékvezető a 63. percben kiállította a hazaiak támadóját.

Az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei igazgatósága Lólé Ferencet három évre eltiltotta a labdarúgástól, legközelebb 2026. szeptember 22-én léphet pályára, emellett rendőrségi feljelentést is tettek. A Kenderes egyesületét pedig a soron következő mérkőzésre súlyos rendezői hiányosságok miatt pályabetiltással, illetve 50.000 forinttal büntette meg. A kenderesi együttesnek tehát a következő hazai mérkőzését másik pályán kell játszania.

– Nagyon sajnáljuk az esetet – nyilatkozta a lapnak Mikes Krisztián, a Kenderesi VSI szakosztályvezetője. – Évek óta nem volt nézőtéri rendbontás nálunk, sokat dolgoztunk azon, hogy jó legyen a megítélésünk. Szégyellem egy kicsit magam, és csalódott vagyok, hogy ilyen megtörténhetett nálunk. Igyekszünk a gyerekeket is a jó magaviseletre nevelni, bosszant, hogy ezt kellett látniuk. 

Forrás: szoljon.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom