A Fidesz régi-új prostikat uszít Orbániára

Gusztos István 2020. augusztus 8. 15:15 2020. aug. 8. 15:15

Nem elég a már-már elaggott „közmédia”, a szépen – közpénzből – fölhizlalt terrormédia, a független, liberális orgánumok szétverése: új prostit is hoznak a régóta működtetett intézménybe: Pesti Tv lesz a neve.

Hogy milyen lesz? Mint a többi, legföljebb kicsit tramplibb, közönségesebb, szétterítve Orbán egész birodalmában; amolyan neonáci-újnyilas módra alpáribb. Sokat nem tévedhetünk: prostisrácok üzemeltetik.  

Lesz témájuk bőven: bár a CEU „lejárt lemez”, az Akadémia úgyszintén, az átalakítandó egyetemek pedig csendben meghódoltak. Hírek szerint, a következő  a Szegedi Tudományegyetem lehet: nagy részét megbízható, baráti egyházi kezekbe adnák. Kell még valami a stadion mellé.  

Pillanatnyilag csak a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel és diákjaival van némi gond, de már „kezelik” – a prostirácok az „illetékes elvtárs” Palkovics és Gazdája nevében is vezércikkben „köszöntötte” a régóta várt fordulatot: Végre! Liberális hüllőkeltetőből nemzeti intézmény lesz a színművészeti!  

A migránssimogató, Soros-ügynök, nemzetidegen és nemzetáruló, víruspárti libernyákok versenyben gúnyolhatók, amint tehetetlenül vergődve, hangosan nyöszörögnek, visítanak és ajvékolnak Orbán hátán... 

Az „európai értékekre” gondolva, egyszerűen elképzelhetetlen, mi kellene még ahhoz, hogy a Fideszt kihajítsák a Néppártból. Az EU közömbösen nézi az elszabadult „zéró toleranciát”: azt hiszi, Orbánia határain belül tarthatja. 

Téved. Bár a terrormédia döntően a Fidesz hazai „drukkereinek” szól, őket vadítja, de ez a Fidesz valódi hangja, amely szétrothaszthatja az egész EU-t. A bűnszervezet megbuktatása a magyar társadalom feladata, de az EU is tehetne valamit – legalább ne finanszírozza... 

Önvédelemből. Igazi önvédelemből, nem annak neonáci hamisítványából, amelyről Orbán delirált.