Halász János: a baloldal megkérdőjelezi a konzultáció értelmét

HírKlikk 2020. június 30. 16:45 2020. jún. 30. 16:45

A baloldal tart a magyar emberektől, ezért akarja elhallgattatni őket – közölte a Fidesz parlamenti frakciószóvivője kedden, sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Halász János azt mondta, „a baloldal az elmúlt napokban még nagyobb fokozatba kapcsolta a nemzeti konzultáció elleni támadást", bírálja, begyűjti, megsemmisíti, ellopkodja az íveket, megkérdőjelezi a konzultáció értelmét.

Erre egy magyarázat van: a baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával – jelentette ki a fideszes politikus.

A nemzeti konzultációban a kormány ugyanis az embereket olyan sorskérdésekről kérdezi, amelyek hosszú időre meghatározzák az életünket és Magyarország jövőjét – mondta a frakciószóvivő.

Halász János közölte: amikor a baloldal a nemzeti konzultációt támadja, akkor valójában a magyar embereket akarja elhallgattatni.

A baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, mert „bevándorláspárti, Soros-párti és újra feladná Magyarország nemzeti és gazdasági szuverenitását" – mondta.

Forrás: MTI/Hírklikk