50 millió és 70 tonna Mészáros Lőrinc év végi nagylelkűsége

HírKlikk 2020. december 12. 18:40 2020. dec. 12. 18:40

Hetven tonnányi élelmiszer-adománnyal segíti a rászorulókat a Mészáros Csoport. Az 50 millió forint értékű csomagokat a Vöröskereszt segítségével juttatják el a rászorulókhoz – a csomagokban a többi között húsáru, friss tojás, méz és egy rúd bejgli is található.

A témában tartott szombaton sajtótájékoztatót a két partner a Búzakalász 66 Felcsút Kft. göböljárási telephelyén, ahol Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: advent időszakában sem feledkezhetnek el arról, hogy a karácsony és a téli hónapok sok kihívás elé állítják a nélkülöző családokat és az egyedülálló időseket, akiknek az is gondot okozhat, hogy kerül-e ünnepi étel az asztalra vagy a hétköznapokon van-e elég élelmiszer otthon – számolt be a kemma.hu.

Mint mondta, rajtuk szeretnének most segíteni a több mint 50 millió forint értékű, 70 tonnányi élelmiszer-adomány célba juttatásával, amelyhez segítségül hívták a Magyar Vöröskeresztet. Felhívta a figyelmet arra, hogy a tízezer csomagban a Mészáros Csoport termékei találhatók és a csoporthoz tartozó Gallicoop kamionjaival jutnak el a karitatív szervezet régiós központjaiba.

Tóth Krisztina újságíróknak elmondta, hogy a csomagokban a többi között húsáru, friss tojás, méz és egy rúd bejgli is található.