A balettigazgató a bíróságon találkozna Szinetár Dórával

HírKlikk 2020. július 4. 09:31 2020. júl. 4. 09:31

Apáti Bence nem randevúzni szeretne a színésznővel, hanem pereskedni. Szinetár Dóra ugyanis a Magyar Narancsnak adott interjújában nem kifejezetten kedvezően fogalmazott az Operettszínház balettigazgatójáról, aki erre egy blogbejegyzésben reagált.

A Hír TV beszámolója szerint, Apáti a színésznő következő mondatát tartotta magára nézve sértőnek és igazságtalanak:

„Az Operettszínház balettigazgatójának ezerszer durvább megnyilatkozásai vannak közszereplőként, a kinevezésekor mégsem kérdezte meg senki, hogy miért nem mondunk fel zsidók, melegek, másként gondolkodók, és mindenki, akiket hol burkoltan, hol egyértelműen elítél hetenként egy élő tévéadásban.”
 
Apáti bejegyzésében ezt a mondatot aljasnak és vérlázító hazugságnak nevezte. Szinetár Dóra egyébként mindezt arra a kérdésre válaszolta, hogy miképpen bírja a gyomra, hogy tud tükörbe nézni, úgy, hogy a hírhedt fideszes, Kálomista Gábor színházába fog szeptembertől elszerződni. 

Apáti Bence blogbejegyzésében perrel fenyegette a nyilatkozó színésznőt: „Szinetár Dóra! Szavaid természetesen nem maradhatnak következmények nélkül. Hazudtál, megrágalmaztál… Nem kérdés, hogy be foglak perelni. A bíróságon találkozunk."

Forrás: Hír TV