A CÖF virtuális békemenetre mozgósít

HírKlikk 2019. május 23. 10:45 2019. máj. 23. 10:45

Nyolcadik Békemenet – így kezdődik a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye. A május 26-ai Európai Parlamenti választást ugyanis virtuális Békemenetnek hirdették meg - írja a 24.hu.

Úgy fogalmaznak, „védjük meg Magyarországot és Európát mindazoktól, akik gyökerestől kívánják kitépni az európai civilizáció értékeit az öreg kontinens földjéből. Szavazzunk azokra, akik szerint hazánk és családjaink szent oltalmat érdemelnek. Vonuljunk be a történelembe úgy, hogy gyermekeink, unokáink büszkék lehessenek ránk. Pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árultuk el országunk jövőjét.”

A civilekkel kapcsolatban írják, hogy „védjük meg Magyarországot és Európát mindazoktól, akik gyökerestől kívánják kitépni az európai civilizáció értékeit az öreg kontinens földjéből. Szavazzunk azokra, akik szerint hazánk és családjaink szent oltalmat érdemelnek. Vonuljunk be a történelembe úgy, hogy gyermekeink, unokáink büszkék lehessenek ránk. Pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árultuk el országunk jövőjét.”

Csizmadia László a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke így zárja a közleményt:

„Most a magyarok szavazataikkal a józan európai polgárokkal vállvetve megmenthetik Európát a bukott angyaloktól. Európa a miénk a görög-, római-, zsidó- és keresztény kultúra birtokosaié. Üzenje ezt a virtuális békemenet minden tagja a szavazatával!”

Forrás: 24.hu