A Fidesz azért lop, mert Hadházynak lyukas a zoknija

Föld S. Péter 2019. január 24. 10:00 2019. jan. 24. 10:00

Egy hete egy lyukas zoknin rugózik lakájmédiája. Hogy egy ellenzéki politikusnak, akit a Pintér Sándor belügyminiszter volt cégének biztonsági őrként alkalmazott martalócai brutálisan bántalmaztak, lyukas volt a zoknija. A széphez vannak szokva lakájmédiáék, a tökéleteshez, mert annyira kényes az ízlésük, hogy csak azt tudják elviselni, ha egyetlen porszem sincs a gépezetben. Minden bajunk forrása egy lyukas zokni.

Ez az eredendő bűn, ha vadiúj lett volna Hadházy Ákos zoknija, vagy legalább megstoppolta volna valaki, akkor most egészen más országban élhetnénk. Nem volna például korrupció, és az ország gyarapodására szánt pénzek el nem hanyagolható része sem a csókosokhoz kerülne megőrzésre. Nem stadion épülne kórház helyett, nem magánrepülőgépekre menne a pénz, hanem oktatásra. Hogy a magyar iskolákban tanuló diákok ne használhatatlan ismereteket, hanem versenyképes tudást szerezzenek.

Ha Hadházy Ákos jobban odafigyel a zoknijára, akkor a magyar kormány nem szökteti meg és nem bújtatja a hazájában köztörvényes bűncselekményekért elítélt macedón miniszterelnököt, nem szavazzák meg a dolgozókat a munkáltatóknak még a mostaninál is jobban kiszolgáltató rabszolgatörvényt, a Polt Péter vezette ügyészség pedig nem tusolja el a szabad szemmel is bűncselekménynek látszó eseteket. Gyanúsítottként hallgatják ki a népszavazási kezdeményezést fenyegető magatartásukkal akadályozó, Kubatov Gáborhoz közeli kopaszokat, a csengeri „örökösnőtől” ezerháromszázmilliárdos megbízást elfogadó Kósa Lajost, a letelepedési kötvények körük sertepertélő Rogán Antalt.

Mindez persze nem érdekli Habony, Mészáros és Orbán sajtóját, mert számukra minden másnál alapvetőbb, hogy Hadházy Ákos lyukas zokniban próbált bejutni az MTVA székházába. Ilyen, a NER-től idegen öltözékben szeretett volna társaival együtt beolvastatni egy ötpontos szöveget, hogy a hazugsággyárban legalább néhány percig valóságos hírek is elhangozzanak.

Ezt teszi egy lyukas zokni.

Meg kellene próbálni hibátlan zokniban újrakezdeni az egész magyar demokráciát. Hátha csak emiatt siklott ki minden. Ha legközelebb Haházy jobban odafigyel a zoknijára, elképzelhető, hogy Orbán Viktor bocsánatot kér a magyaroktól az ellenük elkövetett bűnökért, s még mielőtt börtönbe vonulna, megtépkedné a ruháit, hamut szórna a fejére, és legalább egy részét visszatenné a közös kasszába annak, ami onnan hiányzik.