A haditerv része a turbó fokozatba kapcsolt náci propaganda?

Kaczvinszky Barbara 2020. november 29. 07:56 2020. nov. 29. 07:56

Orbán Viktor néhány nappal korábban azt nyilatkozta, „Kit érdekel, hogy néhányan azt mondják, antiszemiták vagyunk? Nem vagyunk azok. Minket nem érdekel, hogy Soros György zsidó-e vagy sem."

Fogadjuk el, hogy a miniszterelnököt soha, még Soros-ösztöndíjasként sem érdekelte, ki a zsidó és ki nem? Fogadjuk el, hogy az elmúlt tíz évben annyira csak hazánk érdekeit tartotta szem előtt, hogy észre sem vette, hogy elburjánzik a gyűlölet? Fogadjuk el, hogy az „egy vérből való", keresztény nemzetünkben szó sincs zsidózásról, csak 600 ezer magyar állampolgárral azért lettünk kevesebben, mert róluk az 20. század törvényei egyik napról a másikra kimondták, hogy se nem magyarok, se nem is keresztények?

A törvény törvény. Minden időben az.

Nem mi vagyunk a felelősek. Hogy is lehetnénk azok? Minket nem érdekel, ki a zsidó, ki nem az. Nekünk csak ellenségeink vannak. Mindig is voltak. Bűnbakjaink is. A magyar zsidókat is csak úgy elvitték. Vitték még a kikeresztelkedettet is. Az aktuális törvényekhez hűen, rendszerszintűen, listázva történt minden.

A vagyont leltárba vették, és gondoskodtak arról, hogy sem az emberi méltóság, sem az emberi élet ne legyen tényező.

Ki tehetett arról, hogy Szerb Antal vagy Radnóti nem született kereszténynek, mint Wass Albert vagy Thormay Cecile? Születtek volna annak.

Miért nem tudták, hogy a szülőföld és a hazaszeretet semmire sem jogosít, ha úgy dönt a hatalom, hogy vannak, akikre ez nem vonatkozik? A gyökerek és a hazaffyság itten amúgy elválaszthatatlanok. Aki ezt nem veszi tudomásul, bedarálják.

Itt már nem beszélhetünk rasszizmusról, homofóbiáról, kirekesztésről, nőgyűlöletről és más hasonlókról. Ugyanis, aki ilyenekről beszél, az minimum libernyák, idegenszívű, komcsi – tehát ellenség.

Magyarország kormánya pedig az ellenségeivel minden körülmények között harcban áll, mert a keresztény és a magyar érdek az első. Azt pedig a vak is láthatja, kit tekint a Fidesz kereszténynek és magyarnak.

Éppen ezért. a 90 éves Soros a fő ellenségünk és most már a Nyugat és az EU, mert folyton vacakolnak a jogállamisággal, amiről Varga Judit is megmondta, az csak ideológia.

Mi egy erős nemzet vagyunk, minket nem érdekel, ki mit beszél. Jobban teszi mindenki, ha hallgat. Az állampolgárok különösen ne beszéljenek, hiszen vigyáznak rájuk.

A gyerekeket az iskolaőrök, a kórházakat pedig a belügyminiszter felügyeli. A vírussal szemben a TEK is küzd. Nekik együtt sikerülhet.

A harc viszont irdatlanul nehéz, ezért érvénytelenítették az SZFE diákjainak a félévét, és Demeter Szilárd is csatasorba állt.

A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Orbán hű szolgája a legmocskosabb, legsunyibb módon fogalmazta meg azt, amiről a miniszterelnök köntörfalazott. Sőt, továbbvitte az orbáni gondolatot.

A náci beszédet hivatásszerűen űző Demeter, náci programot hirdetett. Aljas módon csúfot űzött a holokauszt áldozataiból.

Mert ugye Orbán szerint minket nem érdekel, kik a zsidók, de Demeter megadta a választ, hogy miért nem érdekel. Szerinte ugyanis, mi magyarok vagyunk az „új zsidók", és Európa Soros gázkamrája.

Goebbels is megnyalná mind a tíz ujját, hogy nálunk magyaroknál reinkarnálódott újra. Demeter személyében.

Nem emlékszem, hogy a holokauszt óta bármikor is megjelent volna ilyen gennyes, kirekesztéstől bűzlő antiszemita írás Magyarországon, amit kormány által kinevezett vezető jegyzett. Nem emlékszem, hogy post mortem ekkorát rúgtak volna a meggyilkolt százezrekbe és utódaikba. Mi vagy ki hatalmazta fel Demetert arra, hogy degradálja a meggyilkolt százezrek, milliók emlékét is?

Értem én, hogy semmi és senki sem szent Orbánék háborújában. Látom azt is, hogy újraéledt az az antiszemita retorika, ami bagatellizálja a holokausztot, és gyakorlatilag a zsidókra hárítja a felelősséget mindenért. Demeter egyenesen liberális Führernek nevezi azt a Sorost, akinek kenyeréből Orbán is evett, és azt is hozzáteszi, hogy Sorost a „liberárja hadserege szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.”

Nekem erről fekélyes náci beszédről az jut az eszembe, amikor abban a zempléni faluban jártam, ahonnan több mint 800 zsidó származású magyar állampolgárt hurcoltak el, de még egy botlatókő sem jutott egynek sem, és ahol a helyi polgármester arról akart meggyőzni, hogy az a néhány túlélő, aki visszatért, ragaszkodott ahhoz, hogy a zsinagógát bontsa le a falu népe.

Nincs mentsége Demeternek, és nincs mentsége a vezérének sem, hogy a 21.század Magyarországában az elembertelenedést hirdetik. A náci Németország pontosan így működött.

Magyarként, keresztényként békét kérek, nem háborút, nem náci Magyarországot.