A Mi Hazánk nem áll le a homoszexuálisok elleni propagandával

HírKlikk 2020. október 13. 16:20 2020. okt. 13. 16:20

Novák Előd sajtótájékoztatón jelentette be: a Mi Hazánk Mozgalom az „óvodai LMBTQ-propaganda" betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál. Belekötött Újbuda alpolgármesterébe és körülmetélést emlegetve, lényegében lezsidózta a Jobbikot.

A párt alelnöke szerint, a javaslatot minden olyan önkormányzatnál benyújtják, amelyben van képviselete a Mi Hazánk Mozgalomnak. A politikus azt mondta, hogy kezdeményezésére a „homoszexuális identitását nyíltan vállaló alpolgármesterrel terhelt" újbudai önkormányzat csütörtökön tárgyalja a javaslatot.

Utalt arra, hogy a „homoszexuális propagandát" tartalmazó Meseország mindenkié című mesekönyv előszavában is szerepel: óvodai és iskolai foglalkozástervek is készültek a mesékhez. Ugyanakkor – folytatta – már vannak olyan óvodák Magyarországon, ahol az óvodapedagógusok „külső nyomásra" kiadványokkal és foglalkoztatófüzet segítségével „népszerűsítik a homoszexualitást" a legvédtelenebb korosztályban.

Novák Előd hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik a „deviánsok" felvonulásának, iskolai propagandatevékenységének betiltását követeli. Úgy vélekedett: a „homoszexuálisok szaporodása" a propaganda következménye, és a propagandának véget vetve, legalább a „divat-homoszexuálisok száma" csökkenthető volna. Ebben a Mi Hazánk sem Gyurcsányék támogató, sem Orbánék tűrő politikáját nem fogadja el – mondta.

Arra a kérdésre, hogy Jakab Péternek, a Jobbik elnökének le kellene-e mondania a tiszaújvárosi ellenzéki jelölt választási vereségét követően, Novák Előd úgy fogalmazott: „a politikai prostitúció leggusztustalanabb formáit látjuk a Jobbiknál, amikor képesek Gyurcsánnyal is összefeküdni a hatalom minden áron való megszerzése érdekében. (...) Úgy tűnik, hogy Jakab Péter vezetésével most már nemcsak a párt politikai kiherélése, hanem úgymond a körülmetélése is megtörtént" – fogalmazott.

Forrás: MTI/Hírklikk