"A miniszter úr már nagyon gáz!"

Márkus 2019. május 31. 07:51 2019. máj. 31. 07:51

A miniszter úr már nagyon gáz! – így kommentálta Korózs Lajos szocialista politikus Kásler Miklós csütörtöki sajtótájékoztatóját.

Ahogy az MTI tudósítása nyomán a Hírklikk is megírta, Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter, miután meglátogatta a dunai hajóbaleset Uzsoki utcai kórházban ápolt sérültjeit csütörtökön délelőtt, sajtótájékoztatót tartott az egyik műtőben, ahol elmondta: a mentők azonnal beszállították a sérülteket az Uzsoki, a Honvéd illetve a Szent Imre kórházba, a sürgősségi osztályok pedig azonnal átvették és megfelelően ellátták őket.

A hét sérültből négyen már elhagyhatták kórházat, a többi három állapota kielégítő - tette hozzá.

Az Index beszámolója szerint a sajtótájékoztató vetekszik a minden idők legrövidebb sajtótájékoztatóinak címéért: mindössze egy percig tartott, ugyanis a fent idézetten kívül más nem hagyta el Kásler miniszter száját, aki miután ezt elmondta, távozott a helyszínről. Bár Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár is ott álldogált a miniszter mellett, meg sem szólalt, csak jött, nézett és ment.

Ezt nevezte közösségi oldalán Korózs Lajos nagyon gáznak, hozzátéve még, hogy „nincs mese, le kell venni a tábláról”. Majd megígérte, hogy a következő hetekben ezen is dolgozni fog.