Bayer Zsolt bocsánatkérő levelet írt Hadházynak, de nem küldi el

HírKlikk 2019. január 21. 08:49 2019. jan. 21. 08:49

Bayer Zsolt megírta azt a bocsánatkérést, amire a bíróság kötelezte azért, mert az ítélet szerint megsértette Hadházy Ákos személyiségi jogát. Az ECHO TV műsorvezetője a Bayer show vasárnapi adásában ugyanakkor elárulta, polgári engedetlenséget fog alkalmazni.

A múlt héten Bayer Zsolt pert vesztett Hadházy Ákos ellen, aki 2017-ben azért fordult a bírósághoz, mert állítása szerint g*cinek nevezte őt. Bayer szerint nem nevezte úgy a politikust, hanem az O1G-re utalva feltette a kérdést Szél Bernadettnek, mit szólna ahhoz, ha a Békemeneten egy „Hadházy g…, Szél Detti nyeli.” molinóval vonulnának végig a városon. 

A bíróság végül döntött: a kifejezés jelentős nyilvánosság előtti használata pusztán az érintett megalázását, emberi mivoltának sárba tiprását eredményezi és semmi mást nem akar jelenteni. 

Bayer Zsolt szerint, úgy tűnik, hogy az ellenzéknek mindenkit szabadon, következmények nélkül lehet nyilvánosan pocskondiáznia az országban. 

A műsorvezető közölte, a Hadházy Ákosnak kötelezően megírandó bocsánatkérés elkészült, a napokban pedig letétbe helyezi egy közjegyzőnél. 

Ám mindaddig nem vagyok hajlandó közzétenni, ameddig az ellenzék nem kér bocsánatot a miniszterelnöktől és nem határolódik el az O1G logótól, ami egyébként az ő vállalt, szeretett, szórakoztató és mulatságos közösségteremtő emblémájuk. Ameddig ez alatt menetelnek, addig nem kérek bocsánatot 

– jelentette ki Bayer Zsolt, aki szerint az ellenzéki politikusok az O1G logóra fűzték fel a teljes létezésüket. 

Forrás: Hírklikk