Demeter Szilárd szerint az ellenzék olyan, mint egy Hamász-terrorista

HírKlikk 2024. február 12. 09:45 2024. feb. 12. 09:45

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint a magyarországi ellenzék – a gyermekvédelmet felhasználva – támadja a keresztény nemzeti erőket és ez politikai pedofília. Emellett az ellenzék úgy viselkedik, mint egy Hamász-terrorista, aki egy palesztin iskola pincéjéből rakétázza Izraelt.

A hatalomra törő ellenzéki konglomerátum azt üzeni: nincs kegyelem. Brutális precizitással oda ütöttek, ahol fájt Katának, vájkáltak a sebben, sózták két kézzel, hadd fájjon még jobban – írja a Mandineren megjelent cikkében Demeter Szilárd, aki a hvg.hu szemléje szerint már azt is látni véli, hogy csakúgy, mint a Lengyelországban hatalomra jutott ellenzék, a magyar ellenzék is „ki akarja végezni” a nemzeti oldalt.

„És ha ezt összeolvasom a lengyelországi történésekkel, ahol a leszámolás okán a nyugati elit hallgatólagos jóváhagyásával zárójeleztek minden jogállami megoldást, és erőből politizálnak a hatalomra került lengyel „européer demokraták”, akkor nagyjából sejthető, mi várna Magyarországra, ha ismét e Gyurcsány-vezette ellenzék kerülne hatalomra. Gyurcsány apósáék, Dobrev Klára apjáék hamvas zsúrfiuknak tűnnek ahhoz képest, amire a jelenlegi ellenzék mozgása alapján képes lenne. Gyurcsány némiképp létfeledett állapotban már delirált vagyonelkobzásról, egyéb virtigli kommunista megoldásokról, és hát ő lövetett is magyarokra, szóval nem ő a meglepetés ebben a kivégzőosztagban. Hanem a vérszagra összegyűlő többiek. Ezek ugyanazok. A történelem során láttunk már olyant, hogy a hatalomra kerülők a kormányzásképtelenséget vérfürdővel leplezik” – jutott el egy bekezdésben a pedofil iskolaigazgatót menteni próbáló, az áldozatok vallomásait visszavonató igazgató-helyettes államfői kegyelmétől a balliberálisok véres leszámolásáig Demeter Szilárd.

A nemzetinek nevezett oldal egyik megmondó emberének számító Demeter Szilárd meg is fogalmazta, szerinte mi a célja a magyarországi balliberális ellenzéknek. „Magyarország akkor lesz jogállam és az Európai Unió teljes jogú tagja, ha az utolsó nemzeti érzelmű, hazaszerető magyar is ott töri a követ a recski bányában” – láttatja a jövőt a főigazgató a Mandineren megjelent cikkében.