Deutsch szerint George Clooney egy csepűrágó

HírKlikk 2020. november 22. 14:30 2020. nov. 22. 14:30

Deutsch Tamás nagyon kiakadt azon, hogy a kétszeres Oscar-díjas színész bírálni merte Orbán Viktort.

A Fidesz európai parlamenti képviselője megosztotta Facebook oldalán a 444 cikkét, amely ismerteti George Clooney interjúját, amelyben a színésznek Orbán Viktor és Jair Bolsonaro jut eszébe a világot fenyegető gyűlöletről. (Az interjú nálunk is megtekinthető.)

Deutsch szerint „sajnálatra méltó társadalomlélektani nyomoroncság, hogy az jelent politikai boldogságot nektek, ha egy amerikai csepűrágó marhaságokat beszél a hazátokról (miközben Ross doktor még a Google Earth segítségével sem tudja a térképen megtalálni Magyarországot)”.

Bejegyzését ezzel a Schiffer András idézettel vezette fel: „Soha nem tudtam megérteni a gyarmati mentalitást, ami folyton külföldi beavatkozástól/elismeréstől/fizetőeszköztől reméli a haza fényre derülését.”

A posztját ezzel zárja: „Mindenfajta tisztelet nélkül a 444.hu dzsihádistáinak és szeretettel a propaganda kiadvány kommentelőinek.

Ennyi."

Ami azt illeti, nem csak Deutsch Tamás akadt ki, hiszen a Vadhajtások Bede Zsoltja sem érti, hogyan juthatott Orbán Viktor Ross doktor eszébe. A színészt szapuló kommenteket már nem is kell idézni...

Forrás: Facebook