Eperjes Károly is koronavírusos

HírKlikk 2020. november 20. 19:40 2020. nov. 20. 19:40

A színész állítása szerint, már épül fel a fertőzésből.

„Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!” –  írta kedden Böjte Csaba szerzetes a Facebookon a Kossuth-díjas színészről. 

Böjte egyébként maga is elkapta a vírust, de csak enyhébb tünetei voltak, mégis kórházba kellett szállítani csütörtökön.

A Pesti Magyar Színház – ahol Eperjes vendégművészként szerepel több darabban is – megerősítette a hírt, hogy a színész elkapta a fertőzést, de hangsúlyozta, hogy Eperjes egy próbán vagy előadáson sem vett részt azóta, hogy elkapta fertőzést és a színházra is érvényes protokoll szerint, két negatív Covid-teszt után térhet majd csak vissza. A darabokat, amikben szerepelt volna Eperjes, már november elején lemondták.

„Már kifelé vagyok belőle” – nyilatkozta Eperjes a hvg.hu-nak.

Ugyancsak koronavírus fertőzéssel küzd Majka

Az ismert rapper kórházban van. A BudapestKörnyéke nevű internetes lap szerint a televíziós roppant módon felháborodott, amikor Gödény György gyógyszerész vírusszkeptikus megjegyzést tett. Majka az üzente az életmód-tanácsadónak, hogy „ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell, betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze, maszk nélkül” – mondta Majka, miközben egy ápolónő pp vért vett tőle. A rapper szerint Gődény azok közé az emberek közé tartozik, akik „nagyon hangosak szoktak lenni”, de amikor cselekedni kellene, csak a kifogásokat keresik. 

Forrás: hvg.hu