Ez azért nagyon ciki lehet Tarlósnak!

HírKlikk 2019. szeptember 21. 10:26 2019. szept. 21. 10:26

„Mondjon egy érvet amellett, hogy a főpolgármester úr miért nem hajlandó, miért nem akar vagy miért nem mer vitázni?” – téved, ha azt hiszi, hogy ezt a kérdést Karácsony Gergely szegezte Tarlós Istvánnak. Éppenséggel ezek Tarlós szavai – ahogy az a regnáló és újabb ciklusra aspiráló főpolgármester számára több mint kínos videón látható.

A Partizán bányászta ki és töltötte fel Facebook-oldalára a gyöngyszemet, amely feketén-fehéren bemutatja, mennyire a napi politikai érdekei vezérlik Tarlóst abban, ahogy lehetetlen indokokra hivatkozva elutasítja a kiállást vitára Karácsony Gergellyel.

Igaz, a felvétel 2006-ban készült, azon Tarlós István régebbi önmaga karakánul követeli a főpolgármesteri vitát Demszky Gáborral, az újabb megmérettetésre készülő akkori városvezetővel. Persze tudjuk, azóta sok víz lefolyt a Dunán...ráadásul az ember sejtjei hétévente ki is cserélődnek...

Így igazolódik ismét be a közhely alapvető igazsága: „az ember – ezúttal Tarlós – üléspontja határozza meg az álláspontját”.