Fejet hajtott a Lidl a CÖF-CÖKA kezdeményezése előtt

HírKlikk 2023. november 11. 07:42 2023. nov. 11. 07:42

Az élelmiszerlánc úgy döntött a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és az Egyenlő.hu kezdeményezésére valamint a kereskedelmi dolgozók érdekeire való tekintettel, hogy december 24-én bezárnak.

A Blikk úgy értesült, szenteste napján mind a 200 magyarországi üzletét zárva tartja a Lidl Magyarország, a munkatársak december 24-én mind egységesen szabadnapot kapnak.

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke a család fontosságára hivatkozva indokolta a döntést, ugyanakkor a zárva tartásért cserébe december 23-án üzleteik a szokásosnál hosszabban tartanak nyitva.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány CÖF-CÖKA elnöke, Csizmadia László elnök pedig hozzátette: „Egy nap nem a világ a vásárlásban, de egy nappal többet otthon lenni a családdal karácsonykor nekünk akár a Világot is jelentheti!”

A kezdeményező szakszervezet bízik benne, hogy a Lidl Magyarországhoz más üzletláncok is csatlakoznak. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány CÖF-CÖKA elnöke, Csizmadia László elnök pedig hozzátette: „Egy nap nem a világ a vásárlásban, de egy nappal többet otthon lenni a családdal karácsonykor nekünk akár a Világot is jelentheti!”

Forrás: Blikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom