Felfüggeszti MSZP tagságát Lackner Csaba

HírKlikk 2019. október 18. 06:00 2019. okt. 18. 06:00

Azért, hogy személye ne terhelje azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartozott, felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba.

Tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolás és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban – írja közösségi oldalán Lackner Csaba.

Bejegyzésében hozzáteszi: bár a kispestiek bizalmát a múlt vasárnap ismét elnyertem – ami jól bizonyítja, hogy koncepciós eljárásként felépített rágalomhadjárat nem érte el a célját – nem szeretném továbbra is hazug állítások céltáblájának kitenni azt a közösséget, amiért eddig is hittel és eltökéltséggel dolgoztam.

A kormánypárti sajtó még az önkormányzati választás előtt hozott nyilvánosságra egy videófelvételt, amelyen Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő fehér port rendezget egy tányéron. Egy hangfelvételen pedig állítólag ő beszél arról, hogy a kerületi politikában hülyére veszik azt, aki nem keresi meg az évi százmillió forintot.

Forrás: Hírklikk