G. Fodor Gábor: baloldali szavazókká válhatnak a migránsok

HírKlikk 2019. március 2. 10:28 2019. márc. 2. 10:28

"Szerintem Brüsszelek nem a plakáttal van problémája, hanem azzal a feltételezéssel, hogy lehet, hogy nekünk van igazunk - ezt G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány elnöke mondta az Echo TV-ben hozzátéve: senki sem gondolta korábban, hogy a multikat be lehet vonni a közteherviselésbe vagy, hogy a kerítés megállítja a migránsokat, csak a magyarok, és sikerült is nekik.

G. Fodor Gábor szerint egy demográfiai háború van, ami arról szól, hogy Európa népessége nőni vagy csökkenni fog. Ma egyértelmű, hogy csökken, amíg Afrika, a Közel-Kelet és Ázsia népessége nő. Úgy fogalmazott, hogy

Azt is szokták mondani, hogy Afrika nem fog elférni Európában, mégis erre tesznek kísérletet a brüsszeli bürokraták. Az a kérdés, hogy milyen megfontolásból.

Az alapítvány elnöke szerint politikai és gazdasági érdekek állnak ennek hátterében. Egyrészről új fogyasztók kellenek, akik részben majd pótolják a munkaerőt is, másrészről már itthon is halljuk az Európai Egyesült Államok gondolatát, ami ellenségnek tekinti a nemzeti kereteket, a nemzeti kormányokat. Egyfajta nyitott társadalmon alapuló, új Európában gondolkodik, ami félretehetőnek tekinti a nemzeteket, és egy olyan politikai masszát hoz létre, amelyben akár

baloldali szavazókká is válhatnak a migránsok.

A bevándorláspárti erőkkel kapcsolatban elmondta, hogy a nyugat-európai értelmiségek körében egy sajátos tudatmódosulás ment végbe. Mint fogalmazott:

"Őket olyan kérdések foglalkoztatják, hogy hogyan lehetünk toleránsak, befogadóak, hogyan tudnak multikulti társadalmakat létrehozni, miközben nem veszik észre, hogy akik idejönnek, azok ránk rúgják az ajtót."

Forrás: Hírklikk