G. Fodor útja a pinától a Viktorjugendig

Föld S. Péter 2019. március 7. 10:41 2019. márc. 7. 10:41

G. Fodor Gábor a 888 főszerkesztője komolyan vette Schmidt Mária néhány évvel ezelőtti iránymutatását, aki az 56-os emlékévvel kapcsolatban azt ígérte, hogy az fancy, trendi és szexi lesz. 

G. Fodor komolyan vette, és magára nézve sajátosan értelmezte. Mégpedig úgy, hogy a számtalan helyreigazításra kötelezett portálja, a 888.hu 2015 októberében egy meglehetős felütéssel mutatkozott be a nagyközönségnek. Ganxsta Zoleeval készítettek videóinterjút G. Fodorék, és rögtön az első kérdések között a rapper mellének szegezték a kérdést: Pina, vagy Argentína?

Ha valaki nem tudná, G, Fodor a maga sajátos, fiatalosnak gondolt nyelvezetén arra próbált utalni, hogy Ganxsta nagy rajongója a női nemnek, valamint Diego Maradonának, aki köztudottan egy neves argentin futballista.

Ilyen az, amikor a jobboldali sajtóra jellemző morális fölény megfogható valósággá válik. Meg az is ilyen, hogy nem sokkal e veretes bemutatkozás után a G. Fodor által főszerkesztett 888.hu egy jegyzetben maszturbációs segédeszköznek nevezte az MSZP korábbi elnökének a feleségét, ráadásul a pártelnök akkor 13 éves lányáról is hasonló hangnemben írt.

És ugyancsak a 888 nevű portál volt az, amely arra bíztatta az egyetemi ifjúságot, hogy jelentsék fel azokat a tanáraikat, akik nem a NER szellemiségétől vezérelve tartják előadásaikat, és liberális eszméket terjesztenek.

Nem taglalnánk részletesen G. Fodor Gábor lelkivilágát, de ha jól sejtjük, az óvodában hányás lehetett a jele. Nem játszott vele senki, ami tényleg hendikep, személyiségfejlődés szempontjából behozhatatlan hátrány. Anyagyilkosok, pedofíl rohadékok lesznek az ilyenekből, mi, úgyis, mint társadalom, jó hogy ennyivel megúsztuk.

Focizni nem tudott, ha mégis hívták, csak a labdája kellett. Cserébe néha beállhatott kapufának, igazi ünnep volt, amikor ő lehetett a gólvonal. A lányok sem álltak szóba vele, minden buliból saját magát kísérte haza. Egyszer egy csinos szőke majdnem visszaköszönt neki, de utóbb kiderült, hogy összetévesztette valakivel. Vagy valamivel.

Vannak mások is rajta kívül, akik halmozottan hátrányos helyzetűek, de a többi hasonszőrű szerencsétlenből nem lett igazgató a kormányhoz közeli Századvégnél, sem főszerkesztő a 888.hu-nál.

Ilyen előzmények után jutott el G. Fodor Gábor addig a felvételig, amely tegnap került nyilvánosságra. Ezen a felvételen G. Fodor Gábor arról beszél a hallgatóságnak, hogy kellene csinálni egy Viktorjugendet. Derültség a teremben, nevetés.

G. Fodor előbb tagadta, hogy ilyet mondott volna, később elismerte, de azt mondta, hogy nem arra gondolt, amire rajta kívül mindenki más. Mi például nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy az Viktorjugend kifejezés a Hitlerjugendre hajaz. Nem kicsit, nagyon. Utóbbi szervezet a hitleri Németországban a nemzeti szocialisták ifjúsági szervezeteként ténykedett, s e különös klub tagjai sok csínyt elkövettek, elsősorban zsidó származású emberek rovására. De kárvallottjaik között szép számmal voltak baloldaliak is, meg mindenki más, aki nem tudott kellően lelkesedni a Vezérért.

Ezen viccelődik a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor, s ezen nevet - nyilván a morális fölény jegyében – a keresztény, konzervatív közönség.

Forrás: Hírklikk