Glázer Tímea szerint városvezetői tapasztalata még nem éri el Borkai Zsoltét

HírKlikk 2019. október 9. 12:24 2019. okt. 9. 12:24

Több napnyi várakozás után Glázer Tímea polgármesterjelölt is megszólalt Borkai Zsolt ügyében. Glázer a Facebookra feltöltött videóban azt mondja, nem akarta elhinni, hogy „a magát családapaként, konzervatív keresztényként népszerűsítő Borkai tényleg az ellenkezőjét csinálja annak, mint amiről beszélni szokott”. 

Az ilyen esetben szokatlanul hosszú hallgatásáról azt állítja, azért nem szólalt meg, mert biztos akart lenni, hogy Borkai története nem rosszindulatú szóbeszéd vagy lejáratás, hanem az igazság. „Ehhez Borkai Zsolt beismerése után már kétség sem férhet.”

Glázer szerint Borkai mindent elárult, amit valaha fontosnak tartott. „Az mindannyiunk ügye, hogy ön szégyent hozott a városunkra.” Ettől függetlenül

nem kéri, hogy Borkai lépjen vissza vagy mondjon le, mert ennek semmi esélye nem lenne.

A videó végén arra kéri a nézőket, hogy vasárnap szavazzanak az ellenzékre, saját magáról pedig azt mondja, 15 éve dolgozik a városi közéletben, de lehet, hogy 

városvezetői tapasztalata még nem éri el Borkai Zsoltét.

„Az is lehet, hogy nem mindenkinek nyertem el eddig a rokonszenvét. De én soha nem hoznék ilyen mérhetetlen szégyent a városomra.”