Gyilkosság Gyulán

Dr. Dávid Ferenc       2020. május 31. 17:33 2020. máj. 31. 17:33

A rendőrségen 2020. május 31-én 4 óra előtt néhány perccel tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült – írja a honlapján a rendőrség. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőröknek elmondta, hogy van még egy sérült, akit megszúrtak. Az ő holttestét a közelben, az utcán találták meg. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított egy órán belül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy férfit. A gyanú szerint ő sebesítette meg az elhunytat. A nyomozók megkezdték az elszámoltatását.  (Népszava)

Kérdéseim:

1. Értesítette-e a helyi rendőrség a tragikus esetről a Mi Hazánk Mozgalom vezérét, Toroczkai Lászlót, az igazságosztás fekete angyalát?

2. Tisztázták-e azonnal, hogy az elkövetéssel gyanúsított személy melyik népcsoporthoz tartozik, rövidebben: cigány-e vagy sem?

3. Ha igen, mikorra szervez Gyulán tüntetést Toroczkai László és bandája?

4. Ha cigányember a gyilkos, felszólal-e a Parlamentben a „magyargyűlölet” ellen Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke? 

5. Tervezik-e a Gyulai Vár elfoglalását, és annak vezérbástyájára a Mi Hazánk Mozgalom zászlójának kitűzését?

6. A sikeres várfoglalás után, bevezetik-e Gyulán a halálbüntetést?

7. Hollik István szerint, a budapesti (Deák téri) kettős késelésért a város főpolgármestere a hibás.(„Az emberek mit várnak el egy olyan főpolgármestertől, akinek a városában egy ilyen szörnyű bűncselekmény, egy ilyen tragédia történik? Azt hiszem, hogy két dolgot. Egyrészt, hogy azonnal fejezze ki a részvétét és együttérzését az elhunytak hozzátartozói és családja iránt, álljon oda az áldozatok mellé, vizsgálja meg az esetet és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ilyen szörnyű tragédia, ilyen bestiális bűncselekmény még egyszer az ő városában ne fordulhasson elő") Kezdeményezte-e Hollik István a békés megyei város fideszes polgármester felelősségének megállapítását?

8. Toroczkai Lászlót (sajnos) ismerjük. De, ki az a Hollik István?

Több kérdésem nincs.