Gyurcsánynak és Karácsonynak annyi

FSP 2021. szeptember 1. 19:45 2021. szept. 1. 19:45

Most már biztos, hogy Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely politikai pályafutásának befellegzett. Olyan, minden eddiginél nagyobb, pusztító erő csap le ugyanis rájuk, mint a Civil Összefogás Fórum, rövidebb és ismertebb nevén a CÖF. Ennek, az állami cégek által milliókkal kitömött, magát civilnek mondó szellemi munkásökölnek olyan jellemóriásai vannak, mint például Csizmadia László, Fricz Tamás, Bencsik András, Stefka István vagy éppen a minden viszonylatban kiváló Bayer Zsolt.

A CÖF most a Facebookon jelentette be, hogy csatlakozik a Kocsis Máté fideszes frakcióvezető által gründolt Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petícióhoz. Már e petíció ténye is félelmet kelthetett az érintettekben. Nem csodálkoznánk, ha mind Gyurcsány, mind pedig Karácsony a visszavonulást fontolgatná, és politikai karrierjük további építése helyett, elmennének zabot hegyezni.

De ha ez nem lett volna elég, most itt az újabb csapás, amely minden eddiginél félelmetesebbnek ígérkezik. A CÖF jellemóriásai, akik között az egypártrendszer számos üldözöttje és kitaszítottja található, úgymint a pártállami Népszabadság pártrovatának egykori oszlopa, az Ifjúkommunista című lap valamikori szerkesztője, az egykor volt belügyi tudósítók gyöngye. Vagyis, megannyi jellemóriás, akik kivétel nélkül belülről bomlasztották az egypártrendszert, amely rendszer elvetemültségét bizonyítja, hogy bár ilyen kiváló férfiak szegültek szembe vele, csak akkor volt hajlandó összeomlani és maga alá temetni a múlt mocskos hordalékát, amikor Orbán Viktor a Hősök terén személyesen zavarta ki a szovjet csapatokat Magyarországról.

„A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket. Ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett” – írták a CÖF elvtársurai a közösségi portálon, majd, hogy senkinek ne legyenek kétségei arról, mire gondolnak, hozzátették, „A baloldali porondmesterek eladósították hazánkat, saját népükből kormányzásuk alatt kitaposták a reményt.”

Szerencsére nincs nagy baj, mert megoldásként ajánlkozik a CÖF. „A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét.”

Nem elég tehát Hollik István személyes súlya, most itt az újabb csapás, amelynek már sem Gyurcsány sem Karácsony nem lesz képes ellenállni. És a többi, a petícióban nem nevesített ellenzéki politikus is kezdhet rettegni, hiszen a CÖF már békemeneteket is szervezett, lengyel vendégtapsolók tevékeny részvételével, és ha minden igaz, azaz, nem jön közbe semmi, és Orbán Viktor sem gondolja meg magát, akkor idén megint lesz békemenet. Október 23-án, persze, csak ha Orbán is úgy akarja, és nem tart attól, hogy a puska visszafelé sül el. Mert egy olyan országban, ahol bármi megtörténhet, ott minden meg is történik. Nem kizárt, hogy a forradalom felfalja gyermekeit, vagyis, a CÖF a saját dugába dől, és a járványhelyzet alakulása miatt a lengyel bértapsolók is csak maszkban, védettségi igazolvánnyal (Sinopharm nem ér) jöhetnek Magyarországra.

Mindez persze még a jövő zenéje, egyelőre itt van a petíció, amelyhez most már a Nemzet Szellemi Rohamcsapata is csatlakozott. Hogy miként tudnak egy petíciót támogatni – túl azon, hogy aláírják és erre biztatják az összes (mind a száz) ismerősüket – arról egyelőre nem szivárogtak ki részletek. Idővel majd persze ez is kiderül – addig meg marad a rettegés: Gyurcsányt már látta is valaki reszketni, és állítólag Karácsony is készül megijedni.