Hálapénzt rakott zsebre a Fidesz polgármestere – fotóval zsarolják majd

HírKlikk 2020. november 27. 15:40 2020. nov. 27. 15:40

A legfrissebb HVG-ben a Borkai Zsoltot váltó fideszes győri polgármester azt mondja, főorvosként természetesen van, akitől elfogad hálapénzt, mert még nem tiltja a törvény, és a kezdetektől adózik is utána – írja a cikket szemléző 24.hu.

Dézsi Csaba András azt is tudja, hogy megrendelésre valaki le is fotózta ezt. Arra számít, ezzel január után próbálják megzsarolni.

Polgármesterként az adóelvonásokról azt mondja, meghívta Parragh László kamarai elnököt, aki „csak úgy önti magából a jobbnál jobb ötleteket”, adjon neki tanácsot, miből finanszírozza az önkormányzat a feladatait.

Dézsi a hetilapnak mesél sikereiről, kudarcairól, elárulja, hogy őt Szájer József kérte fel politikusnak, Szijjártó Pétert pedig ő hívta a Fideszbe. Szerinte Borkai Zsolttal szemben korábban hátra kellett lépnie, de ha nem állítják akkor félre, most nem lenne polgármester. Szerinte pártjában sokan gondolkodnak úgy, mint ő, és Orbán Viktor jó ember, csak néha az az érzése, hogy erősen szűrtek azok az információk, amik eljutnak hozzá.

Forrás: 24.hu