Hollik szerint nem őszinte a Néppárt, működik a „Soros-úthenger"

HírKlikk 2020. január 18. 05:45 2020. jan. 18. 05:45

Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán, péntek este.

Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a „Soros-úthenger"; sok néppárti képviselő a „Soros-hálózat" része – közölte Hollik István.

A vita nem a jogállamiságról szól, ez egy politika bosszúhadjárat – mondta annak kapcsán, hogy az Európai Parlament csütörtökön – részben néppárti szavazatokkal – elmarasztaló határozatot fogadott el a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: az Európai Néppárt már se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem jobbközép. Mélyen benne van annak a „Soros-hálózatnak" a tevékenysége, befolyásvásárlása, amely birodalmat épít, holott csak a nemzet boldogulása lehet a cél.

Az úgynevezett „börtönbiznisz" – az elítélteknek a rossz börtönviszonyok miatt megítélt kártérítések – kapcsán Hollik István azt mondta: a jogrendszer stabilitásának alapja, hogy a jogszabályok összhangban vannak az emberek erkölcsi ítéleteivel, igazságérzetével.

Ezt bonthatják meg az ilyen ügyek, ezért a Fidesz-KDNP támogatja, hogy kormány azonnal függessze fel ezeket a kifizetéseket – mondta.

Forrás: MTI/Hírklikk