Ideje bocsánatot kérni türk testvéreinktől!

Csanádi Dávid 2019. október 20. 12:45 2019. okt. 20. 12:45

Hunyadi János háborús bűnös, Dugovics Titusz öngyilkos merénylő volt, V. Naszályi Márta pedig bitorolja a türkök ősi földjét.

Kedves türk testvéreink!

Ahogy szeretett szultánunk, Orbán Viktor mondotta nemrégen, a magyar nép türk mivoltához kétség sem férhet, még a finnugor nyelvrokonságunk is csak rosszindulatú feltételezés. A magyar nép pedig annyi bűnt – köztük háborús bűnöket! – követett el türk testvérnépeink ellen, hogy azokért bűnbocsánatot nyerni talán nem is lehetséges.

Itt van például ez a Hunyadi János. A mai napig harangoznak a keresztények által megszállt területeken nándorfehérvári győzelme emlékére, pedig az nem volt más, mint egy terrortámadás, amellyel a türk népek térhódítását akadályozta az a magyarnak álcázott szerb milicistavezér. Egyik harcosa, Dugovics Titusz pedig öngyilkos merényletet hajtott végre abban az ütközetnek nevezett terrortámadásban, magával ragadva egy békés türk zászlóvivőt, azzal sem törődve, hogy hány türk életet tesz kockára azzal, hogy a magasból a várárokban békésen fürdőzőkre zuhan.

Bocsánatot kérünk ezért is, ahogy esedezve kérjük türk testvéreink megbocsátását Zrínyi Miklós, Dobó István és a többi megtévesztett, törökverőként hírhedetté vált háborús bűnös tetteiért! Valójában nincs bocsánat arra, amit elkövettek, és bízunk benne, hogy Hunyadival együtt ott lógnak majd a történelmi emlékezés képzeletbeli lámpavasán! Ahogy ott lóg majd Bornemissza Gergely is, akiről a magyar irodalom egy kiváló türk szerzője is feljegyezte, hogy török talizmánok lopkodásából tartotta fenn piszkos kis életét.

Katzirz, Csonka, Kerekes, Garaba, Tóth J. (Péter), Hannich, Póczik, Burcsa, Tulipán (Borostyán), Izsó (Kiss S.), Budavári. Szégyenletes névsor! Ők voltak azok, akik 1982. szeptember 22-én a nevezetes Győri Vérengzés alkalmával 5-0-ra legyőzték a török delegációt egy olyan területen, ami Macaristan dicső szultánja, Orbán Viktor számára az egyedüli fontos dolog a világon.

Bocsánatot kérünk tehát, és ígérjük, hogy mindent megteszünk, hogy Buda várát, az ősi türk területet bitorló V. Naszályi Márta is a megfelelő helyre kerüljön a történelem szemétdombján, mielőtt még olyan kiváló türkök veszítik el kiérdemelt lakhelyüket a várnegyedben, mint Bayeroglu pasa, Palkovicsoglu aga vagy Rákayoglu bég.

Bizonyára megértitek, drága türk testvéreim, hogy mindez az Európai Unióban kisebbségbe került türk nemzet számára csupán fondorlattal és cselvetéssel érhető el. Ezért is hangoztatja úton-útfélen szultánunk, hogy a kereszténység és a keresztény kultúra érdekében cselekszik. De ha nem azt nézitek, amit beszél, hanem azt, amit tesz (márpedig ő ezt kérte mindannyiunktól), akkor láthatjátok, hogy szultánunknak annyi köze van a kereszténységhez, mint arab terroristának a Szent Korán tanításaihoz.

Éppen ezért kérlek titeket, hogy bocsássátok meg, amit Macaristan népe vétkezett ellenetek az elmúltnyolcévszázadban, ezentúl minden másképp lesz, és a Macar Szultanátus félholdja beragyogja majd a türk népek egét! Ha addig dicső szultánunk, Orbán Viktor köpönyege megint meg nem fordul.