Jakab Péter Thürmer Gyula helyére vezeti a Jobbikot

HírKlikk 2020. június 2. 11:23 2020. jún. 2. 11:23

Nem tudja, mi történik a Jobbikban, pedig nagyon ritkán van olyan, hogy ő nem tud valamit. Erről Varga-Damm Andrea, a Jobbik-frakcióból kilépett képviselő beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Varga-Damm Andrea hozzátette: számára a Jobbik életforma, lélekben továbbra is jobbikosnak tartja magát, miközben a pártvezetés lassan Thürmer Gyula helyére pályázik a politikai palettán.

A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea. Szerinte a titkosszolgálatokat érintő salátatörvény megszavazása csak ürügy volt a vele való leszámoláshoz. A törvényt ma is vállalhatónak tartja – tette hozzá.

Varga-Damm Andrea elmondása szerint, a sajtóból értesült arról, hogy Sneider Tamást a frakcióelnökség visszahívta az Országgyűlés alelnöki székéből, miközben erre nem volt joga. A botrány Sneidert és az utódjául kiszemelt Balczó Zoltánt is erodálta Varga-Damm szerint, aki hozzátette: Jakab Péter „súgói” olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan.

Forrás: atv.hu