Karácsony: a budapesti Fidesz Facebook-oldala tényleg egy ékszerdoboz

HírKlikk 2021. május 8. 18:18 2021. máj. 8. 18:18

A főpolgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy egy olyan dolog miatt támadta a budapesti Fidesz a fővárosi önkormányzatot, ami még fideszes vezetés alatt történt.

„A budapesti Fidesz Facebook-oldala tényleg egy ékszerdoboz, ahogy Palkovics miniszter mondaná, tele van gyöngyszemekkel” – kezdte Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely.

A főpolgármester elmondta, hogy a Fidesz fővárosi oldalán támadta a BKK-t – és ezzel Karácsony Gerelyt is –, amiatt, hogy a közlekedési cégnek bírságot kell fizetnie a Blaha Lujza tér felújítására kiírt közbeszerzés miatt.

„A bírság tényleg stimmel, csakhogy a kifogásolt beszerzéseket 2018-ban írta ki a főváros. Arra talán még a budapesti Fidesz is emlékszik, hogy akkor ők voltak a városvezetés. Vagyis az ő sarukat kell most eltakarítania a BKK-nak” – tisztázta a helyzetet Karácsony.

„Értem én, hogy mindenbe és annak ellenkezőjébe is bele kell kötniük ma Budapesten, de legalább mielőtt közleményt adnak és mielőtt azt átveszi a lakájmédia, legalább a Google nevű eszközt használják már kicsit” – fogalmazott a főpolgármester és hozzátette, hogy ellentétben a korábbi városvezetéssel, ők tényleg megújítják a nyár végén a Blaha Lujza teret.

Forrás: Facebook