Karácsony Gergely: nem Budapest-programot, hanem propagandát tol majd a Fidesz jelöltje

HírKlikk 2023. november 11. 10:29 2023. nov. 11. 10:29

A főpolgármester a Magyar Hang Kompország című műsorában a többi között arról is beszélt, hogy pokoli nehéz kampányra számít a 2024-es magyarországi önkormányzati választások előtt.

„Nem hiszem, hogy az ellenzéki oldalon bárki el akarna indulni velem szemben, de ha lenne előválasztás, szerintem megnyerném” – jelentette ki a műsor elején Karácsony Gergely az Index szemléje szerint. Hozzátette: nem igazán számít, ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje, mert nincs Budapest-programjuk, „van viszont egy hatalmas propagandagépezetük, és a propagandát tolja majd a jelölt is”.

Karácsony Gergely úgy látja, hogy a Fideszben nem jó budapesti politikusnak lenni, mert míg országszerte „szétnyeri” magát a párt, addig a fővárosban mindig izgulniuk kell.

A főpolgármester szerint a Fideszben kő-papír-ollóval döntik el, hogy ki legyen a főpolgármester-jelöltjük, annyira nem akar senki az lenni. Karácsony Gergely pokoli nehéz kampányra számít, szerinte „nehezebb lesz, mint 2019-ben, ömlik majd a nyakunkba a fekáliacunami”.

Egy esetleges ellenzéki előválasztásról azt mondta, hogy szerinte megnyerné.

Forrás: Magyar Hang


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom