Kedves Gulyás Gergely, ezt most rendesen benézted!

Molnár Zsolt 2019. augusztus 19. 18:34 2019. aug. 19. 18:34

Számodra jópofa dolognak tűnhetett, hogy egy falunapon a kormányzásotokat elárasztó botrányok helyett a szocialistákat szapultad, de azt gondolom, ezzel most alaposan melléfogtál. Óvatosan érdemes bánni az ilyen, és ehhez hasonló kijelentésekkel, nehogy saját magad találd el a verbális cséphadaróddal.

Igazán tökös dolog persze az lett volna, ha az országot behálózó korrupcióról, vagy éppen a torkotokat fojtogató Microsoft-botrányról mondasz néhány őszinte mondatot. De a lelkes közönséged bizonyára annak az indoklását is szívesen meghallgatta volna, hogy miért kerül több, mint 100 milliárdba egy kézilabdacsarnok, miközben ezért az összegért több száz CT készüléket is vásárolhatnátok a hazai kórházaknak, sőt, az egészségügyi intézmények teljes adósságát is kétszer kifizethetnétek ekkora összegből.

Értem én, hogy szerinted a stadionok és a sportcsarnokok fontosabbak, és azt is értem, hogy minden erőddel meg kell próbálnod csökkenteni az ellenzéki együttműködés jelentőségét, hiszen attól félsz, hogy az őszi választásokon meginog az általatok felépített állampárti rendszer.

Ajánlom figyelmedbe, hogy ez a jelentéktelennek tartott MSZP, a szövetségeseivel karöltve, miként fogja legyőzni a kormánypárti jelölteket – csak, hogy néhány példát említsek - Angyalföldön, Kispesten, Zuglóban vagy akár Salgótarjánban és Szombathelyen, vagy a főpolgármesteri címért folytatott küzdelemben. Azt is érdemes lesz majd megnézned, hogyan választják újra Botka Lászlót Szegeden.

Szóval, kedves Gergely, csak óvatosan a jóslatokkal…