Kell a bukott fideszeseknek a hely, nehogy belső lázadás legyen

Lendvai Ildikó 2019. november 16. 09:35 2019. nov. 16. 09:35

Folytatják. Most a közigazgatásban rendeltek el létszámstopot, és már nem is hímelnek-hámolnak, mint a kórházaknál. Nem ám csak a minisztériumokban van létszámstop, hanem például a rendőrségnél, az állami vállalatoknál, így a postán és a MÁV-nál is. Közben ki ne tudná, hogy nincs elég postás, nincs elég vasutas, nincs elég rendőr?

Az még világos, hogy az államigazgatás jobb pozícióit fenn akarják tartani azoknak az embereiknek, akik most kiestek a polgármesteri, önkormányzati székekből, vagy egyszerűen nem tartják el többé az önkormányzati kifizetőhelyek. Kell nekik a hely, nehogy belső lázadás legyen.

De könyörgöm: mi értelme van a posta vagy a rendőrség megbénításának, miközben éppen most raktak át a rendőrséghez egy csomó új feladatot (a kisebb szabálysértések ügyintézését) a lehetőleg minden funkciójuktól megfosztandó önkormányzatoktól?

Kíváncsian várom, a Fidesz bukott helyi urai közül melyik szeretne kézbesítő vagy sarki rendőr lenni. Megjegyzem, olyan valakit tényleg tudok, aki imád kisvasutazni. Esetleg ha neki volna valami hely a MÁV-nál, azt nem kifogásolnám.