Két prostituáltat is előállítottak a Borkai-ügyben

HírKlikk 2019. november 20. 08:45 2019. nov. 20. 08:45

A rendőrség hivatalosan nem kommentálta a lap értesüléseit.

A Borkai Zsolt szexvideós ügyével kapcsolatban hétfőn előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is - értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a Marina Part Lakóparkból elvitt örömlányokat őrizetbe vették, és a hatóságok indítványozzák kényszerintézkedés (letartóztatás) elrendelését velük szemben.

A lap értesülései szerint a két lány azonos azzal a két huszonéves magyar nővel, akik Borkai Zsolt győri polgármester horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a volt fideszes politikusnak és a hozzá közel állónak tartott neves győri ügyvédnek. 

Információk szerint a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mivel ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

Ahogy korábban a Nemzeti Sport információira hivatkozva a Hírklikk is megírta, hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállította a rendőrség.

Forrás: Hírklikk