"Kövérék csupán megágyaznak a gyűlölködésnek, a többiről nem tehetnek, elintézi a tömeg”

HírKlikk 2019. május 20. 05:54 2019. máj. 20. 05:54

Nem lehet most nem Kövér Lászlóról írni – írja legújabb véleménycikkében Karafiáth Orsolya költő, publicista a házelnök elhíresült mondata kapcsán: „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Karafiáth Orsolya a 24.hu-n publikált írásában felteszi a kérdést: Kövér a kijelentése dacára a helyén van, a helyén marad. Mit jelent ez? Azt, hogy a hatalom teljesen rendjén valónak találja a melegek „egyenrangúsítlanítását” – adja meg saját kérdésére a választ.

„Kövér nem először nyilvánul meg botrányosan, és nem először emlegetünk a neve kapcsán sötét középkort, meg olyanokat, hogy a házelnök kiiratkozott a civilizációból, hogy gazember, de legalábbis udvari bolond.”

Karafiáth szerint az, hogy a pártja sose határolódik el tőle, nem sok jót ígér.

„Ugyanis teljesen világosak, hogy Kövér citált megnyilatkozásai uszítások. Igaz, bajusz alatt, míves mondatokban bujtogat, de szavai ettől még mérgeznek. Rengeteg embert aláznak meg a kijelentései, melyek megfélemlítő erővel hatnak. Ne feledjük, mindig szavakból lettek a későbbi vezényszavak…”

Karafiáth Orsolya

 

Úgy véli, Kövér csak azt mondja, amit a vélt többség gondol. Előbb-utóbb tán az is „hivatalossá” válik, hogy aki meleg, az pedofil is. A normális homoszexuális – idézi Kövért – tisztában van azzal, hogy nem egyenrangú. Ráadásul ez a „nem normális homoszexuális” önmagát normálisnak, mi több, a heterókkal egyenrangúnak tartja.

„Aggasztóak ezek a nyilatkozatok. És aggasztó, mennyien bagatellizálják ezeket a nyilatkozatokat. Hallom, hogy ne kiabáljunk nácizmusról, ne nevezzük Kövér szavait és a körülötte létrejövő magyarázkodást veszélyesnek. (…) Csak éppen annyit jelentett ki, hogy a melegek nem egyenrangúak a többséggel. Vagyis azokkal, akiket ő és a mögötte álló hatalom normálisnak tart. Hogy ebből mi következik? Azt már ne neki és az elvtársainak kelljen kimondani. Kövérék csupán megágyaznak a gyűlölködésnek, ahogy eddig is tették. A többiről nem tehetnek, nincs is dolguk vele, elintézi a tömeg.”

Forrás: Hírklikk