Kuss, én így szoktam összefogni!

Föld S. Péter 2020. március 24. 14:15 2020. márc. 24. 14:15

Most nem a politikai viták ideje van, hanem az összefogásé. Nagy a veszély, talán még sohasem volt ekkora. Fogjatok össze velem, bízzatok bennem, adjatok nekem korlátlan hatalmat. Korlátlan időre kérem, de nem azért, hogy korlátlan ideig uralkodjak. Úgy ismertek ti engem?

Na ugye! Én bármikor visszaadom a tőletek kapott hatalmat, csak szólnotok kell. Addig uralkodom, amíg ti jónak látjátok. Hogy meddig látjátok jónak, azt én mondom meg. Úgyhogy, nincs mitől félnetek. Inkább keressétek a kegyeimet, akkor nem lesz baj. Ha jók lesztek, kaptok enni. A legjobbaknak a buksiját is megsimogatom. Mindössze annyit kérek, hogy ne ellenkezzetek velem, mert azt nem szeretem. Olyankor mérges leszek, és ne tudjátok meg, hogy akkor milyen vagyok. Volt már olyan, hogy magamtól is féltem. De nektek nem kell félnetek tőlem, egyedül azokkal vagyok kíméletlen, akik ellentmondanak nekem. Nekem lehet bátran helyeselni, senkinek még nem lett abból baja, ha felállva tapsolt, a beszédem után.

Kézcsók nem kell, járványos időkben különben sem ajánlott. Alaptermészetem szerint jóságos lennék, és az esetek többségében az is vagyok. Csak azt nem szeretem, ha ellentmondanak nekem. Értsetek velem egyet, támogassatok mindenben. Az sem kell, hogy szeressetek, nekem az is elég, ha úgy tesztek.

És lehetőleg ne terjesszetek rólam hazugságokat. Hogy diktátor vagyok, például. Nem vagyok diktátor, csak megkövetelem, hogy az legyen, amit én akarok. Szerintem ez nem olyan nagy elvárás, aki mást mond, megnézheti magát.

És tényleg csak addig kérem a korlátlan felhatalmazást, ameddig bíztok bennem. Ha már nem bíztok bennem, vagy elegetek van belőlem, szóljatok nekem bátran, velem lehet beszélni.

Csak nem érdemes, mert nem hallgatok senkire. Rátok biztosan nem, mert ti rosszat akartok az országnak. Hiába mondjátok ennek az ellenkezőjét, tudom, hogy mit beszélek. Hogy mi a jó az országnak, azt én mondom meg. Az országnak az a jó, ha mi vagyunk hatalmon. Rátok is szükség lehet, de csak akkor, ha ti is olyanok lesztek, mint amilyenek mi vagyunk. Hazájukat szerető, rendes magyar emberek. Próbáljatok ti is ilyenek lenni, ezért kérem korlátlan időre a korlátlan felhatalmazást, hogy segíthessek nektek megváltozni. Hogy ne olyanok legyetek, mint amilyenek most vagytok.

Még egyszer mondom, hogy értsétek: csupán addig kérem a korlátlan időre szóló korlátlan felhatalmazást, ameddig ti is úgy akarjátok. Ha jót akartok magatoknak, akarjátok addig, ameddig én akarom!