Leszbikus szexvideó került elő egy melegellenes szervezet alapítójáról

HírKlikk 2023. december 24. 16:42 2023. dec. 24. 16:42

Kevés kínosabb dolog van annál, mint amikor egy  LMBTQ-ellenes szervezet alapítójáról és egyik arcáról leszbikus szexvideó kerül napvilágra. Márpedig az egyik legjelentősebb, nőket tömörítő konzervatív szervezet, a Moms for Liberty (Anyák a szabadságért) alapítójával, Bridget Zieglerrel éppen ez történt.

A csoportnak – amelynek saját bevallásuk szerint Amerika 45 államában több mint 115 ezer tagja van – nagy befolyása van a republikánus párt támogatói között – írta a Telex. Fő témái a járványellenes intézkedések kritizálása, az iskolai könyvbetiltások szorgalmazása, és az LMBTQ-közösség elleni fellépések voltak.

A szervezet alapítójának, Bridget Zieglernek a férje a floridai republikánus párt elnöke, Christian Ziegler, aki ellen éppen szexuális zaklatási vádak miatt zajlik nyomozás. A nyomozás részeként most a rendőrség birtokába jutott egy házi szexvideó, amin a melegellenes kijelentéseiről elhíresült Bridget Ziegler egy másik nővel szerepel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a nő azonos-e azzal, aki a szexuális zaklatási vádakat felhozta a férje ellen, mindenesetre ő azt vallotta, hogy a házaspár mindkét tagjával volt szexuális kapcsolata.

 

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom