Meglehetősen ízléstelen volt a Fidesz Ferencvárosban

HírKlikk 2020. július 2. 16:26 2020. júl. 2. 16:26

Egészen mélyre sikerült süllyednie Ferencváros ex-polgármesterének, akinek ismét lesz mit megmagyaráznia, már, ha a Baranyi Krisztinát ért ízléstelen és szexista támadást meg lehet magyarázni.

A 444.hu vette észre, hogy Mátyás Ferenc, ferencvárosi momentumos képviselő közösségi oldalán megosztott egy fotót, ami a csütörtöki kerületi közgyűlésen készült. A fotón jól látható, hogy a kerület fideszes ex-polgármesterének – a portál értékelése szerint – „rengeteg botrányos üggyel a háta mögött távozó” Bácskai János fideszes politikusnak asztalán egy lap lóg, amin legyőzőjéről, a jelenlegi polgármesterről, azaz Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz látható. 

Mátyás úgy kommentálta a képet, hogy „még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés”. 

A 444.hu megemlíti, hogy már korábban is lehetett látni, hogy Bácskai nem viselte jól a vereséget. Tavaly októberben kezet fogni sem volt hajlandó fogni legyőzőjével.