Mészáros Lőrinc, a láthatatlan ember

Föld S. Péter 2019. március 19. 07:20 2019. márc. 19. 07:20

Annak ellenére, hogy egy ideje Magyarország leggazdagabb embere, vannak olyan honfitársaink, elsősorban a vidéki Magyarországon, de máshol is, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről. Nem csupán a mélyszegénységben élő, a létük fenntartásáért küzdő emberek nem tudják, hogy kicsoda, de a tisztes megélhetéssel bíró, hivatalban dolgozó ügyintézők között is sokan vannak, akik még soha sem hallották a nevét.

A közmédiában, ahonnan honfitársaink nagy része „tájékozódik”, Mészáros Lőrinc ugyanis nem létezik. Ezért azok a milliók, akik az adófizetők pénzén működtetett közmédiából, valamint csatolt részeinek hazugságaiból szerzik ismereteiket, nem tudják, hogy ez az ember Orbán Viktor gyerekkori pajtása, a felcsúti elsőosztályú futball klub elnöke.

Magyarország 85 százalékának – ők azok, akik kizárólag a lakájmédiából tájékozódnak -, fogalma sincs arról, hogy Orbán Viktor gyerekkori pajtása, sokak szerint strómanja, a Népszabadságot bezáró Mediaworks társtulajdonosa, az Echo TV tulajdonosa, szállodák és Balaton-parti kempingek felvásárlója, egymilliárd forintos jachton múlatja bizonnyal kevés szabadidejét.

Azok az emberek, akik nem hallottak Mészáros Lőrincről, és azt sem tudják róla, hogy gázszerelőből strómanozta fel magát a leggazdagabb magyarrá, értelemszerűen arról sem tudnak, hogy ennek az embernek az elmúlt egy év alatt megint nagyon sok milliárd forinttal nőtt a vagyona. Azok az emberek, akik elől sikeresen hallgatták el, hogy ilyen nevű ember létezik, azt sem tudják, miként működik Orbán Magyarországa. Hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lényege a lopás, és ha csak egyetlen olyan nap lenne, amikor nem lophatnának a derék urak, darabjaira esne szét az egész tákolmány.

Ameddig sokan vannak olyanok, akik nem hallottak Mészáros Lőrincről, azt sem tudják, hogy létezik egy ilyen nevű volt gázszerelő, ameddig lesznek olyan emberek, akiknek halványlila segédfogalmuk sincs arról, hogy Mészáros Lőrincet eszik-e, vagy isszák, addig Orbán miniszterelnök és csapata zavartalanul űzheti az országot kifosztó nemzetellenes játékait.

Abban azonban ők sem reménykedhetnek, hogy ez mindig így lesz. Előbb, vagy utóbb a kritikus tömeg is megtudja majd, hogy létezik egy Mészáros Lőrinc nevű ember, aki minden jel szerint Orbán miniszterelnök birtokainak intézője és a vagyonát is ő kezeli. És akkor ez a kritikus tömeg nagyon kritikus lesz. Az a nap, amikor ez bekövetkezik, nem lesz jó napja Magyarországnak. Zengeni fog az ég, megmozdul a föld, kiáradnak a folyók, villámok csattognak, de a végén tiszta lesz a levegő, és átlátszó a víz.