Migránsok üldözésére toborzott önkénteseket Csemő polgármestere

HírKlikk 2024. október 18. 06:30 2024. okt. 18. 06:30

„Migránsok a putrisarki erdőben! Egy órája keressük őket” – olvasható a „Csemő Önkormányzata” Facebook oldalon. A felhívás, amely azzal végződik, hogy „bárki meglátja őket, hívja a rendőrséget”, csütörtök délután került ki. Bár sokan részt vettek a hajtóvadászatban, végül senkit sem találtak.

Migránsok üldözéséhez toborzott önkénteseket Csemő önkormányzata – legalábbis erre lehet következtetni abból a két Facebook-bejegyzésből, amely október 17-én késő délután jelent meg a „Csemő Önkormányzata” névre keresztelt Facebook oldalon – szúrta ki a Hírklikk

Mint írják: „ELEGEN VAGYUNK! Köszönjük szépen! Migránsok a putrisarki erdőben! Egy órája keressük őket. Ha valaki szeretne csatlakozni… Mikebudai út - Fő út - Jáger út területen mindenki figyeljen!!! Bárki meglátja őket, hívja a rendőrséget!”

Két órával később egy újabb poszt jelent meg, amelyet már Szűcs Judit, a Dél-Pest vármegyei kistelepülés polgármestere jegyzett. Eszerint „hihetetlen” volt az összefogás. „Több, mint 10 autó és 20-25 ember, aki este 11-kor is jött és segített a keresésében. Sajnos az illetőket nem találtuk meg, de nem adjuk fel! Hálásan köszönöm mindenki önzetlen segítségét! Ugyanitt önkénteseket keresek, akik vállalnának éjszakai megfigyelést Csemő központjában és külterületen is egyaránt.”

Hogy az éjszakai megfigyelés milyen eredményt hozott, egyelőre nem közöltek információt a falu közösségi oldalán.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom