Nagy Feró: mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor

HírKlikk 2023. december 6. 12:00 2023. dec. 6. 12:00

Nem zavar, ha azért bántanak, mert szimpatizálok a kormánypárttal és Orbán Viktorral, akihez hasonló, nagy formátumú politikus nincsen ma a világon – mondta Nagy Feró a Magyar Nemzetnek. A zenész hétvégén a Beatrice 45 jubileumi nagykoncertre készül.

Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi. Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták – panaszolta Nagy Feró a Magyar Nemzetnek adott interjújában

A riporter rendre a Beatrice közelgő koncertjéről – amelyre Nagy szívesen átküldetne Azahriah-val tízezer embert – tett fel kérdéseket, Nagy Feró rendre visszakanyarodott a szokásos politikai megnyilvánulásaihoz – írja a beszélgetést szemléző 24.hu.

Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! – hangzott el például a kihívás, majd hangsúlyozta, nem érdekli, hogyha valaki azért nem szereti, mert Orbán híve. Beszélt arról is, hogy szerinte valójában a magyar könnyűzenészek javarészt vele értenek egyet, csak nem merik felvállalni.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom