Ne sértegessed a magyarokat, Manfred!

Föld S. Péter 2019. május 8. 07:23 2019. máj. 8. 07:23

Manfred Weber megsértette a magyarokat, és miniszterelnökként nem támogathatok olyan embert, aki a magyarokat sértegeti. Igen, talált, süllyedt: Orbán Viktor közölte mindezt a nagyközönséggel. Magyarországot megsértették.

Gyere ki a ház mögé, Manfred b@zd meg! Lejátsszuk.

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje azzal vívta ki Orbán haragját, hogy azt mondta: ha a Fidesz szavazatain múlik, akkor inkább nem lenne bizottsági elnök.

Orbán-magyarra lefordítva: megsértette Magyarországot. És ezt készséggel aláírjuk. Már amennyiben Orbán Viktor Magyarország. Jelenleg ugyan erről nincs szó, legjobb tudomásunk szerint Orbán Viktor egy ember, pillanatnyi beosztása szerint miniszterelnök. Hogy milyen ember, és milyen miniszterelnök, arról megoszlanak a vélemények, de erről most nem nyitnánk vitát. Ami viszont biztos: ő nem Magyarország.

Ezt, mondjuk, szabad szemmel is meg lehet állapítani. Magyarország területe 93 ezer négyzetkilométer, s bár Orbán Viktornak is jelentős területei vannak, de talán mégsem ennyire kiterjedtek. Magyarország ipari-agrár ország, Orbán Viktor ötgyerekes családapa.

Magyarország beszélt nyelve a magyar, Orbán Viktoré és a Fideszé az Orwell regényéből (1984) ismert újbeszél. Mely utóbbi nagyon hasonlít a magyarhoz, csak a szavak jelentése más, mint a 2010 előtt használt magyar nyelvben. Valamit megvédeni például újbeszélül azt jelenti, hogy elvenni, ellopni,

Vagyis, ez az adat sem stimmel, ami azt is jelenti, hogy Orbán Viktor nem mondható Magyarországnak.

Még akkor sem, ha Manfred Weber tényleg megsértette a magyar embereket. Nem most, hanem éveken át, folyamatosan. Mégpedig azzal, hogy idáig nem lépett fel keményebben Orbán ellen. Hagyta, hogy egy kis mitugrász zavartalanul űzze a kisded játékait. Most meg, Weber úr is nagyon csodálkozik, hogy micsoda kreatúra bújt elő a kígyótojásból. Weber úr – jó, nem egyedül, hanem másokkal együtt - hagyta Orbánt, hogy hülyét csináljon az Európai Unióból, elnézte neki a gusztustalan pávatáncot, és engedte, hogy egy korpulens majdnem-futballista ellopja az európai adófizetők pénzét.

Vedd tudomásul Manfred, hogy mi magyarok, vérig vagyunk sértve. Kérjél tőlünk bocsánatot Orbán Viktor miatt, Manfred!