Nem a Coca Cola kampánya a botrány, hanem egyes magyarok reagálása

HírKlikk 2019. augusztus 13. 22:24 2019. aug. 13. 22:24

A Coca Cola azonos nemű párokat ábrázoló plakátkampányával kapcsolatos történésekről továbbra is világszerte sok orgánum számol be. A Der Standard című liberális bécsi lap A Mi Hazánk által a Coca Cola palackozója elé szervezett tiltakozásról számolt be az osztrák APA hírügynökség jelentése alapján. Megemlítette, hogy a plakátkampány miatt a kormányhoz közelálló sajtóorgánumok már bojkottot javasolnak, és azt írták, hogy a meleg-lobbi ostromolja Budapestet. 

Az Euronews viszont arról számolt be, hogy riporterei megkérdezték a Sziget fesztivál résztvevőit a Coca Cola kampányáról, és a kampányok elnyerték a szigetelők többségének tetszését. Volt, aki azt mondta, hogy ha mindenki a maga dolgával törődne, nem lenne semmiféle botrány. Egy Anett nevű lány szerint nem a Coca Cola kampánya a botrány, hanem egyes magyarok reagálása. „Már az is nagyon hervasztó, hogy ez egyáltalán téma” - mondta a lány. 

Egy további nyilatkozó szerint az a helyes, ha az emberek úgy élhetnek, ahogyan akarnak. Mindent egybevetve a Coca Cola kampánya elnyerte a Sziget fesztivál nemzetközi közönségének tetszését - írta a portál. 

 
Forrás: Hírklikk